Rapportage over duurzaamheids- en MVO-doelstellingen bij Corteva

Arbeiders in een perzikboomgaard

De aanpak van onze duurzaamheidsdoelstellingen

Bij Corteva Agriscience hebben we veertien ambitieuze doelstellingen ingesteld om samen levens via duurzaamheid te verbeteren. Hoe we als bedrijf samen met onze partners werken aan deze doelstellingen en vooruitgang boeken, geeft uiting aan onze betrokkenheid: we doen het voor het goede en voorgoed. Onze aanpak is gebaseerd op aanbevolen procedures en wereldwijde kaders voor duurzaamheid.

Woman Checking Corn

Onze vooruitgang

Rapport over duurzaamheidsdoelstellingen van Corteva Agrisci

Lees over duurzaamheid bij Corteva en over de hoogtepunten van het werk dat we doen om onze duurzaamheidsdoelstellingen voor 2030 te bereiken.

Download het rapport

We delen onze reis vanaf het begin.

Ontdek hoe wij via onze materialiteitsanalyse hebben bepaald welke thema’s voor boeren, het land, onze gemeenschappen en onze activiteiten het belangrijkst zijn. Lees welke belangrijke rol betrokkenen hebben bij het ontwikkelen van onze doelstellingen.

Materialiteitsanalyse

Dankzij een gezamenlijke inspanning hebben we bepaald op welke aandachtsgebieden we de grootste impact kunnen hebben. Lees meer over ons ontwikkelingsproces voor materialiteitsanalyse.

Meer informatie

GRI Content Index 2020

Man in een veld bij een dorser

“Het begrijpen van de behoeften en belangen van onze belanghebbenden is essentieel geweest voor onze strategie, waarvoor we prioriteiten hebben bepaald en we ons hebben gericht op activiteiten waar we de meest positieve resultaten kunnen boeken. Dit zal bij het bewaken van en het verslag uitbrengen over onze voortgang even essentieel zijn.”

– Anne Alonzo, Chief Sustainability Officer bij Corteva Agriscience

Verklaring van het Interfaith Center on Corporate Responsibility (ICCR) over 2020.

Vanwege de milieu- en gezondheidszorgen van onze belanghebbenden heeft Corteva Agriscience™ zich tot doel gesteld om jaarlijks te rapporteren over de nalevingsmaatregelen en prestaties met betrekking tot het gebruik van het “Enlist Weed Control System”. Specifieke prestatiestatistieken werden tijdens de begeleide introductie van het Enlist Weed Control System in 2015 bepaald. De rapporten bevatten statistieken over de productprestaties.

Lees de verklaring (pdf).