Crop field sunrise on horizon

Over DowDuPontTM

Toonaangevende innovaties in Agriculture, Materials Science and Specialty Products

Onze fusie

DowDuPont combineert de aanvullende portfolios van Dow en DuPont. 2 innovatieve en wetenschappelijk onderlegde bedrijven die marktleiders zijn op het gebied van Agriculture, Materials Science and Specialty Products.

Close-up van de hand

Toekomstige scheiding

Elk van de toekomstige scheidingen worden gedreven door een krachtige combinatie van sterk complementaire portfolios, middelen en vaardigheden van Dow en DuPont. Beide bedrijven zullen een betere positie bekleden dan hun voorgangers om zo de beste innovaties en oplossingen aan hun klanten aan te reiken en gemeenschappen over de hele wereld beter van dienst te zijn.

Smartphone taking photo of plants

Toekomstperspectieven

Onze gezamelijke erfenis is indrukwekkend, maar het grote potentieel van Dow Dupont is de intentie om drie onafhankelijke bedrijven op te richten, die hun grootste kansen nog zullen krijgen en hun belangrijkste bijdragen nog zullen leveren.

 

Twee mannen die planten analyseren

Agriculture, Materials Science and Specialty Products

Na de voltooing van de toekomstige scheiding, zullen de toekomstige bedrijven bijzonder toegewijd blijven tot marktgedreven onderzoek en ontwikkeling, ondersteund door eersteklas technische vaardigheden om gedifferentieerde producten en oplossingen te leveren.

Luchtfoto van de rivier

Toewijding tot duurzame oplossingen

Elk nieuw bedrijf zal toegewijd zijn tot het zoeken van duurzame oplossingen, het aanwenden van wetenschap en innovatie om mondiale uitdagingen aan te gaan. En om de beste van de klas te zijn op gebied van veiligheid.

Bezoek DowDupont