Doelstellingen voor onze gemeenschappen

Een moeder die een baby vasthoudt

Ons streven

We helpen agrarische gemeenschappen zich te ontwikkelen door onze klanten en collega’s in de landbouw, en de gemeenschappen waarin we wonen en werken, te ondersteunen. We zetten ons in voor het steunen en beschermen van mensen in het gehele voedselsysteem en de agrarische gemeenschap in ruimere zin.

Onze doelstellingen voor 2030

Werknemers beschermen

Bescherming van de gezondheid en veiligheid van de mensen in onze vestigingen en van hen die in de agrarische sector werken.

De landbouw behoort tot de gevaarlijkste bedrijfstakken ter wereld. Om de boeren te ondersteunen, moeten we zorgen dat mensen veilig en gezond in de landbouw kunnen werken.

Vrouwen ondersteunen, meer kansen voor jongeren en gemeenschappen betrokken houden

Voor 2030 willen we vrouwen meer invloed geven, jongeren meer kansen geven en de gemeenschappen in alle landen waar we actief zijn bij ons werk betrekken.

Wij vinden dat agrarische gemeenschappen baat hebben bij economische mogelijkheden en sociale integratie voor iedereen. We breiden uit van lokaal naar wereldwijd via het Corteva Grows-programma.

We zullen tegen 2030 ook een basisniveau en een strategie instellen voor het uitbreiden van de toegang tot moderne landbouwtechnologie, -data en financiële middelen voor vrouwen en boeren afkomstig uit etnische minderheden in ontwikkelde landen, te beginnen bij de VS en Canada. Lees meer over ons streven naar inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid.

Een miljoen vrijwilligersuren

In 2030 een miljoen Corteva-werknemersuren gratis beschikbaar stellen om mensen en gemeenschappen wereldwijd te ondersteunen.

Onze meer dan 20.000 medewerkers kunnen veel goed werk doen om anderen en de agrarische gemeenschap als geheel te helpen. We bieden lokaal meer mogelijkheden voor vrijwilligers via het Corteva Grows-programma.

Vergroting van de transparantie van de toeleveringsketen

De toeleveringsketen van boer naar consument transparanter maken met digitale hulpmiddelen waarmee boeren extra waarde kunnen creëren door inzicht in landbouwmarkten, voedselsystemen en gemeenschappen te geven.

Transparantie is cruciaal voor duurzaamheid. Meer dan ooit willen consumenten en andere belanghebbenden weten hoe voedsel wordt geproduceerd. We helpen de boeren met digitale hulpmiddelen gegevens bij te houden en de informatie openlijk te delen.

Een vader met zijn zonen in het veld

“Onze missie om de hele landbouwgemeenschap over de hele wereld naar betere en duurzamere resultaten te leiden is nu belangrijker dan ooit tevoren.”

— Jim Collins, Chief Executive Officer van Corteva Agriscience